Website

_______________________________________________________

Website


Admin: Pepijn van Erp
E-mail: pjvanerp@gmail.com

Webredactie: Jan van de Westelaken
024-3730975
E-mail: webredactie@uvsnijmegen.nl

_______________________________________________________

Wil je ook berichten schrijven op deze site, dan heb je een login nodig. Stuur daarvoor een mailtje aan de webmaster of de webredacteur.

Deze website draait op WordPress en het schrijven van berichten is niet lastiger dan het gebruik van tekstverwerkers als Word of OpenOffice. Voor het schrijven en plaatsen van berichten in WordPress kun je genoeg informatie vinden op sites als:

Een ultrakorte instructie (PDF) is hier te downloaden.

Voor de specifieke schaaktoepassingen zijn hieronder een aantal instructies te vinden.

De categorie Website komt niet in de normale Loop voor. Deze categorie is voor alles wat met de technische kant van deze website te maken heeft en waaraan een gewone bezoeker waarschijnlijk niet zoveel boodschap heeft.

Archief met berichten in categorie website (staan niet op de homepage).

Veel gestelde vragen

  • Hoe komt ’t dat er bij mijn reacties zo’n mozaiekje wordt weergegeven en er bij sommige anderen een foto of andere afbeelding te zien is?
    Je kunt bij Gravatar een account maken en daar een afbeelding instellen. Die wordt dan automatisch gebruikt op alle blogs die werken met gravatars. De mozaiekjes zijn de standaardoplossing voor leden zonder gravataraccount.
  • Waarom zie ik geen partijen in de berichten?
    Waarschijnlijk heb je flash niet geïnstalleerd of gebruik je een oude versie. Je kunt flash dowloaden via deze link: http://get.adobe.com/flashplayer/
  • Als ik partijen naspeel met de pijltjestoetsen op mijn toetsenbord, verspringt de stelling telkens met 2 zetten!?
    Je gebruikt waarschijnlijk Firefox als browser en in de laatste paar versies (in ieder geval nog in 3.53) wordt dit gedrag veroorzaakt door een bekende bug. Doorklikken van de partij met de pijltjes onder het bord werkt wel.
Share