Interne Competitie

De interne competitie wordt gespeeld op de dinsdagavond in De Biezantijn. De partijen starten omstreeks 19.30 uur. Om 23:45 uur moet de laatste partij afgelopen zijn. Speeltempo: 1:40 + 10 sec increment.

Voor de interne competitie is de volgende COVID-REGEL van toepassing:
“Alle UVS-deelnemers aan de interne en/of externe competitie moeten eenmalig kunnen aantonen dat ze volledig gevaccineerd zijn tegen corona (QR-code, gele boekje of een door de priklocatie afgegeven vaccinatiebewijs). Onder volledige vaccinatie wordt verstaan hetzij twee keer geprikt zijn of één keer geprikt zijn met het Janssen-vaccin of één keer geprikt zijn na binnen de daarvoor geldende termijn eerder de infectie te hebben doorgemaakt. Iedere speler moet dit in ieder geval aantonen bij de eerste keer dat hij/zij op de clubavond komt. Wie geen vaccinatiebewijs kan tonen, dient per speelavond een negatieve coronatest te kunnen overleggen Dit beleid zal worden aangepast aan de richtlijnen van de overheid en/of de KNSB indien die beschikbaar komen. Deze regel wordt dus opgeheven zodra landelijk beleid van de overheid en/of de KNSB daar aanleiding toe geeft.”

Er wordt gespeeld in 5 groepen, die verschillend in sterkte zijn. Per seizoen zijn er 4 perioden en elke periode speel je 5 partijen in je groep. Aan het einde van de periode promoveert of degradeert er een aantal spelers per groep. Zie het Reglement voor een complete beschrijving.

Interne competitie

Aan het einde van het seizoen speelt de hoogste groep (A) een volledige competitie om de kampioen te bepalen. De overige spelers spelen een bekertoernooi. Gedurende het seizoen zijn er nog een snelschaakkampioensschap en een rapidtoernooi.

Wedstrijdleider is Maarten van Rooij


 
Links naar:

Groepsstanden
Indeling
Ranglijst
Bekercompetitie

Share