TRAINER GEVRAAGD VOOR DE JEUGD

Op de jeugdafdeling wordt een trainer gevraagd die les kan geven in stap 2 van de stappenmethode van de KNSB. De lessen volgens de stappenmethode zijn uitvoerig beschreven in een trainershandleiding en een werkboek voor de kinderen. Schaaklessen voor de jeugd worden gegeven in Voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37, Lent, op de dinsdagavond van 18.45-19.45 uur. De beoogde trainer wordt gevraagd les te geven van 18.45-19.15 uur om het mogelijk te maken zelf vanaf 19.30 uur op de club te kunnen schaken. Van 19.15-19.45 uur wordt een competitie gespeeld tussen de kinderen die door anderen gesuperviseerd wordt. Indien meerdere schakers belangstelling hebben, is het ook mogelijk om duo’s te vormen en bijvoorbeeld om de week les te geven.

Reacties graag richten aan Peter van der Doef, jeugdleider (0613665401, plmvanderdoef@gmail.com).

Share

Geef een reactie