Open UVS Bekertoernooi op 7 mei van start

UPDATE 4/5: inschrijvingen tot nu, kijk of je ertussen staat.

We zitten nog middenin periode 4 maar periode 5, bestaande uit een dubbelrondige kampioenencompetitie en voor de mindere UVS goden een bekertoernooi van 7 ronden, staat alweer voor de deur.
Op 7 mei is de eerste ronde.
De indeling wordt zondag 5 mei op de site gezet. Je kunt de eerste drie ronden een bye vragen voor als je niet kunt en tot en met de derde ronde instromen (voor ronde 3 kun je je tot 21 mei opgeven).
Je bent na de 3e ronde niet verplicht om alle ronden te spelen, alleen krijg je dan 0 punten. Geef dit ook uiterlijk een week van te voren door.
Alle informatie die je verder nodig hebt vind je in de Regels Bekertoernooi.
Ook dit jaar staat het toernooi open voor iedereen. Met name oud-leden nodigen we bij dezen van harte uit om zich aan te melden voor dit Open UVS Bekertoernooi.

Aanmelden
Je hebt op 13/4 per mail een enquête ontvangen waarin we je onder andere vragen of je mee wilt spelen in het bekertoernooi. Als je daar je vinkje zet word je ingedeeld.
Je kunt me ook appen of mailen naar intern@uvsnijmegen.nl; dat geldt ook voor niet-leden.

Graag tot dan, Ron

Share

3 reacties

  1. Dennis Breuker schreef:

    Waarom mag je eigenlijk niet meer instromen na ronde 3?

  2. Ron van Dijk schreef:

    Goeie vraag Dennis! De bekerregels heb ik overgenomen van mijn illustere voorganger. Daarin staat: “Om competitievervalsing te voorkomen is instromen na ronde 3 niet meer mogelijk.” Maarten komt nog met een uitleg.

  3. Maarten van Rooij schreef:

    Bij het Zwitsers speel je zo snel mogelijk (in principe na drie ronden) tegen iemand van gelijke sterkte. Als na drie ronden opeens een sterke speler mee gaat spelen, klopt dat niet meer. Dus vanaf dat moment heeft niet iedereen meer gelijke kansen op een goed resultaat. Andersom geldt dat ook.

Geef een reactie