Bas van de Plassche en Maarten Solleveld winnen UVS Jubileumtoernooi

Bas van de Plassche en Maarten Solleveld hebben het UVS Jubileumtoernooi gewonnen! Na een spannende strijd eindigden ze samen op de eerste plek. Op weerstandspunten werd Bas van de Plassche kampioen en daarmee de trotse eigenaar van de wisselbeker.
In de B-groep deelden Lucas de Jong en Peter Kooij de eerste plek.

 

De eindstanden:

Hieronder de kruistabellen van de A- en B-groep na de 7e ronde:

Meer foto’s en een tweetal video’s al te zien in dit album.[Red.: nog een paar foto’s van jawest]
Share

6 reacties

 1. admin (Pepijn van Erp) schreef:

  zie meer foto’s en twee wat schokkerige video’s op https://photos.app.goo.gl/NsY3tuPRuoAYZK9G9

 2. Pepijn van Erp schreef:

  (Ik heb de foto’s nu alleen wat verkleind en niet bewerkt. Wie bepaalde foto’s in hogere resolutie wil hebben, kan mij mailen.)

 3. Dennis Breuker schreef:

  Mooi toernooi, en leuk om zo snel die foto’s en video’s te zien!

 4. Klaus Wüstefeld schreef:

  Echt heel goed georganiseerd toernooi. De tijd- planning was perfect, Het “elektronisch” weergeven van paringen en standen was goed geregeld en gaven de deelnemers goed inzicht. Ook het precies aangeven van de plek, waar iedere partij gespeeld most worden was handig. Als iedereen zijn plek en tegenstander eindeloos moet zoeken wordt het een chaos. Dus mooi werk: dank aan Jan en Simon ( en andere medewerkers ) voor het geslaagde toernooi en aan Pepijn voor de foto impressie.
  Geslaagd toernooi voor mijzelf? Nou ja : lange tijd hoopte ik met 0 punten de poedelprijs te winnen, maar Furkan dwarsboomde mijn verlies-poging tegen hem : in gewonnen stelling ging hij door de klok en werd hij de poedelprijswinnaar, maar er was voor hem geen beker. Heel lang geleden bestond er nog de poedelprijs voor de laatst geplaatste.

 5. Furkan Dengiz schreef:

  Uit onderzoek is gebleken dat bij een poedelprijs/troostprijs voor de laats geplaatste de laatste juist niet getroost wordt maar juist ongelukkiger wordt. Ook schijnt tweede plaatst pijnlijker te zijn dan derde. Derde (brons) is podiumplek, tweede grijpt net mis op goud. Maar ik stond inderdaad gewonnen, helaas. Ik pak je de volgende keer wel in classical ;-)

 6. Simon van Dijk schreef:

  Voor ik het vergeet: ontzettend veel dank aan S.V. Het Kasteel voor het uitlenen van hun laptop en printer!

Geef een reactie