Daniël Zevenhuizen kampioen periode 3!

UPDATE: ook de uitslagen van de KNSB beker en de competitie van vandaag zijn verwerkt in de ratinglijst.

De uitslagen van p3r5 zijn verwerkt in de ratinglijst.

We hebben een nieuwe periodekampioen! Daniël Zevenhuizen is geëindigd met 4,5 uit 5, van harte Daniël! Er zijn nu 3 deelnemers bekend die op het eind van het seizoen gaan strijden voor het kampioenschap: Robbie Manders, Jan Pijkeren en Daniël Zevenhuizen.

Let op! Het programma dat we gebruiken voor het berekenen van de eindstanden, geeft de WP niet correct weer bij reglementaire uitslagen. Dus bij gelijk eindigen kan het zijn dat de stand niet geheel correct is. Je krijgt het juiste aantal weerstandspunten door de uitslagen van de tegenstanders van de spelers bij elkaar op te tellen; bij een reglementaire uitslag neem je de helft van dat aantal.

Op basis van deze handmatige herberekening (nodig voor de groepen C, E en F) zijn de
– promovendi: B: Jan Knuiman en Ruud van der Plassche, C: Omar Said en Ruud van Roosmalen, D: Tobi van Scheijndel en Thei van Laanen, E: Peter van der Doef en Sjoerd Jansen, F: Wim van der Broek en Jaap Stork.
– degradanten: A: Wouter Dinjens en Joey Brouwer, B: Wim de Jong en Marcel Verstappen, C: Colin Logie en Jonathan Schalken, D: Jaap Tanja en Frans Bruisten, E: Annemarie Renger en Ayden Maduro.

Het is mogelijk dat er versterkte degradatie gaat plaatsvinden, met name in groep A. Dit hangt af van de groepsgroottes in periode 4. Op woensdag 13 maart verschijnt de indeling voor periode 4 op de site. Tot die tijd dus de tijd om je aan of af te melden.

Share

1 reactie

  1. Jan Pijkeren schreef:

    Gefeliciteerd Daniël: leuk dat je er ook weer bij bent!

Geef een reactie