UVS Rapidtoernooi!

Clubgenoten!

Onze mooie club bestaat dit jaar 80 jaar! Om dat vieren organiseren we een open rapidtoernooi op zondag 7 april!

Het belooft een feestelijke dag te worden met mooie prijzen en veel gezelligheid.
Voor de actuele deelnemerslijst en alle andere info zie: www.uvsnijmegen.nl/toernooi
Aanmelden kan al via toernooi@uvsnijmegen.nl.

Mocht je nu niet mee willen schaken, maar wel je steentje bij willen dragen aan het toernooi, dat kan ook!
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers om de toernooidag in goede banen te leiden.
Lijkt je dit wat, laat het dan weten via toernooi@uvsnijmegen.nl.

Tot 7 april!

De organisatie
Jan Pijkeren & Simon van Dijk

Share

6 reacties

 1. Dennis Breuker schreef:

  Hoe staat het met de aanmeldingen? Is ergens terug te vinden hoeveel personen zich hebben opgegeven (en wie)?

 2. Simon van Dijk schreef:

  De deelnemerslijst staat op https://www.uvsnijmegen.nl/toernooi/

 3. Klaus Wüstefeld schreef:

  Je moet voor het toernooi je rating opgeven. Is dat de clubrating ? Als de officieële KNSB rating gevraagd wordt: waar kan ik die vinden?

 4. Dennis Breuker schreef:

  KNSB rating is te vinden op ratingviewer.nl, Klaus. Jij hebt daar 1880.

 5. Klaus Wüstefeld schreef:

  Dank , Dennis, voor je antwoord. Ik heb in de ratingviewer de stand bij 1 April 2024 bekeken : ik schrok omdat ik .1866 rating heb. Dat kan toch niet ? .Ik wist niet, dat ik zo hoog zat en schat mezelf veel lager (wegens een groot gebrek aan theoretische kennis en slechte prestaties ) veel lager..
  Maar nu kom ik (boven de 1850) in groep A van ons toernooi . Pas ik helemaal niet in met al die 2000 plussers enz.

 6. Jan Pijkeren schreef:

  Ik denk dat er meer zijn die net zoals jij, Klaus, even schrokken van die ratingwijziging. Simon en ik hebben om deze reden de ratinggrens van 1800 naar 1850 verhoogd, maar je houdt toch mensen die net niet in de voor hen ideale groep komen. Ik zou zeggen, probeer het gewoon in de A-groep: je kan dan lekker vrijuit spelen en wie weet laat je er nog een paar struikelen! Het is immers rapid en die ratings komen van klassiek schaken…

Geef een reactie