Thuiswedstrijden op komst voor externe competitie

Komende week wordt weer externe competitie gespeeld. En alle wedstrijden van UVS zijn thuiswedstrijden. Op dinsdag 31 oktober spelen eerst de SOS-teams. UVS1-SOS zal het na de mooie overwinning op Velp 1 opnemen tegen Mook 1. Maar waar UVS1-SOS met 6,5-1,5 won van Velp, haalde Mook 1 de vorige ronde maar liefst 7 bordpunten tegen Velp.  UVS2-SOS neemt het op de borden ernaast op tegen Zevenaar 2. Een belangrijke kans om kostbare matchpunten te pakken. UVS3-SOS speelt tegen Mook 2, waarmee heel schakend Mook dinsdag in Nijmegen te vinden is. Een kans voor zowel UVS3-SOS als voor Mook 2 om de eerste matchpunten te pakken.

Op zaterdag spelen vervolgens de KNSB-teams hun thuiswedstrijden. UVS1 speelt tegen de Stukkenjagers 1 uit Tilburg. De Stukkenjagers hebben net als UVS1 de eerste twee wedstrijden gewonnen en staan daardoor samen bovenaan in Klasse 1B. UVS2 neemt het op tegen Bennekom 1. Tot nu toe heeft UVS2 altijd keurig de punten gedeeld met de tegenstander en ook nu zijn de teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. En UVS3 speelt tegen Tussen de Torens, het studententeam UVS4 van afgelopen jaar. Leuk om te zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

Share

Geef een reactie