Waalslag Knotscup 1e editie

Woensdag 27 september werd in De Dorpsschuur op Veur-Lent voor het eerst gestreden om de Knotscup. Op de begane grond en op de eerste verdieping was het spelersgebied gemarkeerd met partyzone-afzetlint. Speelde je een partij, dan was je welkom in de partyzone. Wie klaar was, moest de stukken in de beginstand zetten en de partyzone weer verlaten. In vijf ronden werd beslist welke kant van de Waal de beste ideeën ten uitvoer kon brengen. Kinderen van De Klokkenberg, NSV2, De Muze, Prins Claus school, Klein Heyendaal, De Hazesprong en De Driemaster bleken met de totaaluitslag 52-23 en drie remises duidelijk sterker dan de noordzijde van de Waal. De Knotscup wisselbeker wordt dit jaar daarom gedeeld door de genoemde scholen. Dank aan de OBG-competitiespelers Jan, Helma en Jozefien voor de hulp bij de begeleiding van dit toernooi.

Share

2 reacties

  1. Dennis Breuker schreef:

    Knotsgezellig!

  2. Peter van der Doef schreef:

    Knotsgoed initiatief Arjan, dank en gefeliciteerd!!

Geef een reactie