AZC – doe jij ook mee?

Op 14 juli hebben Jaap Tanja en ik namens UVS de eerste schaakmiddag georganiseerd bij het AZC in De Winkelsteeg. Er was niet al te veel publiciteit aan gegeven en toch waren er pakweg 14 belangstellenden die een potje hebben zitten schaken.

We kijken of er veel structurele belangstelling is – dan gaan we een competitie opzetten. Voorlopig houden we het op een gezellige schaakmiddag met elkaar doorbrengen.

Als je het leuk vindt om te helpen en ook eens contact te hebben met schakers uit andere culturen kun je je bij mij aanmelden. Intern@uvsnijmegen.nl

We spelen voortaan elke woensdag van 14:00 tot 16:00 op het AZC Winkelsteeg. NB Je kunt alleen het terrein op als je je van te voren bij mij hebt aangemeld – je kunt dus niet even komen kijken.

Onderstaande foto is genomen na instemming van alle betrokkenen.

 

Maarten van Rooij

Share

3 reacties

 1. Dennis Breuker schreef:

  Zo goed, dit!
  Helaas kan ik komende woensdagen niet :(

 2. Lambert Hofman schreef:

  Een mooi initiatief!

 3. Arjan Schoonen schreef:

  Schaken bij AZC was vorige week heel leuk met volwassenen en kinderen van uitéénlopend niveau. Het was eens een keer niet zo museumachtig stil als het in de zaal op de clubavonden kan zijn. Stilte is óók afwezig op de schaakavonden in café St. Anneke. Hulde aan initiators Maarten en Jaap!

Geef een reactie