Slotavond 2023

Op dinsdag 27 juni werd het seizoen 2022-2023 feestelijk afgesloten met een kloksimultaan door UVS 1-spelers, terwijl in het midden van de zaal het clubkampioenschap werd beslist in de barrage van de kampioensgroep tussen Daniël Zevenhuizen en Jan Pijkeren.

Hans Klip scoorde 7½ uit 8. Hij moest enkel een remise toestaan aan Marcel Verstappen.
Anton van Rijn scoorde 7 uit 8. Diderick Holtland wist hem een punt af te snoepen.
Jaap Houben scoorde 7½ uit 9. Hij remiseerde tegen Maarten, Rob Bisschops en Ron van Dijk.
Joost Retera scoorde 7 uit 9. Hij verloor van Robbie Manders en, jawel, the real Jamshedy ; )

Ondertussen wist Jan met 2-0 te winnen van Daniël en werd hij de nieuwe clubkampioen van UVS (zie hier).

[Naschrift Jan van de Westelaken: Dit was mijn laatste fotoreportage voor de UVS-website. Na 30 jaar de officieuze ‘clubfotograaf’ te hebben uitgehangen, is het tijd om mijn oude cameraatje aan de wilgen te hangen. Hij haalt het bij lange na niet meer bij de fotokwaliteit van smartphones, die al gauw tien keer beter zijn. En omdat ik niet aan smartphones doe, is het nu aan de leden zelf om hun mobiel tevoorschijn te halen en foto’s te maken bij externe wedstrijden en bijzondere gelegenheden. Je hoeft ze alleen maar te e-mailen naar webredactie@uvsnijmegen.nl, en dan zorg ik wel dat ze op de site verschijnen. Want de webredactie blijf ik wel doen, natuurlijk : )]

Share

3 reacties

  1. Hans Klip schreef:

    Jan, erg jammer dat je stopt met het maken van foto’s en video’s. Dank voor alle mooie beelden door de jaren heen!

  2. Dennis Breuker schreef:

    Hear hear!

  3. Arjan Schoonen schreef:

    Inderdaad bedankt voor alle mooie fotoos Jan. Er ligt nu wel een uitdaging. Want de wedstrijdleiders staan klaar om spelers met een actieve telefoon op reglementair verlies te trakteren. De competitieregels verbieden nu eenmaal die apparaten en in het spelersgebied.

Geef een reactie