Equivalent GP-toernooi geslaagd

Op zaterdag 15 april is met groot succes het GP-toernooi voor de jeugd gespeeld. Organisator was Arjan Schoonen en hoofdarbiter Frans van den Hooven. Het was voor de tweede keer dat UVS-jeugd dit toernooi organiseerde. Vorig jaar waren er 54 deelnemers, dit jaar maar liefst 76 ondanks het feit dat tezelfdertijd het toernooi plaats vond van het basisschoolkampioenschap.

Gestreden werd om de eerste drie plaatsen in negen groepen variërend van 8-10 deelnemers. De winnaars konden tevreden met een beker naar huis gaan, alle deelnemers ontvingen inmiddels per email een bewijs van deelname.

Het toernooi vond plaats in een ontspannen sfeer, die mogelijk werd gemaakt door de actieve inzet van jeugdtrainers, ouders en anderen die zich als vrijwilliger hadden opgegeven. De uitstekende catering van De Ster zorgde dat liefde voor het spel ook via de maag kon worden beleefd.

Share

2 reacties

  1. Dennis Breuker schreef:

    Hulde voor de organisatie en alle vrijwilligers! 76, toe maar!!

  2. Arjan Schoonen schreef:

    tja, nu nog die resultaten kneden en vervormen tot het eindelijk een keer past in de mal van de ratingrapportage.

Geef een reactie