Eerste externe wedstrijden SOS van 2023

Komende dinsdag spelen onze SOS-teams de eerste externe wedstrijd van het nieuwe jaar. Alle 3 de teams spelen thuis. De KNSB-teams kunnen januari nog gebruiken om extra te trainen en spelen pas in februari weer.

UVS1-SOS zal het opnemen tegen Velp1. Nu de rook van de nederlaag tegen ASV1 is opgetrokken, blijkt dat UVS1-SOS voorlopig tweede staat in de HKA met een matchpunt achterstand op ASV1. Het vorige seizoen werd spectaculair afgesloten met een 7-1 overwinning op Velp1 en een dergelijke overwinning zou nu ook weer welkom zijn. UVS2-SOS staat ook een matchpunt achter de koploper, maar de eerste 4 teams hebben nog niet tegen elkaar gespeeld. UVS2-SOS zal spelen tegen Doesborghsch S.G.1. De teams zijn redelijk aan elkaar gewaagd, dus het belooft een spannende avond te worden. Spannend is het ook voor UVS3-SOS, dat speelt tegen ASV5. UVS3-SOS en ASV5 hebben respectievelijk 1 en 2 matchpunten, dus de wedstrijd is belangrijk voor klassebehoud.

Share

Geef een reactie