Nieuwe ronde voor UVS1 en UVS2

Aankomende zaterdag 17 december spelen UVS1 en UVS2 weer een uitwedstrijd. UVS1 trekt naar Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam. Zowel UVS1 als Spijkenisse zijn nog zonder matchpunten, maar in het vorige seizoen wist UVS1 van Spijkenisse te winnen. In de afgelopen wedstrijd wisten de Spijkenissenaren slechts een half bordpunt te scoren. Maar toch moeten ze niet worden onderschat, want ze beschikken over een aantal toptalenten zoals ‘onze’ Daniël.

UVS2 zoekt het iets dichterbij en speelt tegen PION/Mook combinatie 1. Een chique naam, maar als ik door de spelerslijst scroll, lijkt het vooral PION te zijn. Het belooft in ieder geval een spannende wedstrijd te worden met teams van ongeveer dezelfde speelsterkte.

De overige teams komen pas in 2023 weer in actie.

Share

Geef een reactie