Volgende ronde externe competitie

Komende week wordt er weer volop externe competitie gespeeld. En alle wedstrijden zijn thuis!

Het begint komende dinsdag met de 3 SOS-teams. UVS1-SOS neemt het op tegen PION 1 uit Groesbeek. Het eerste team is uit op revanche, na de nederlaag van vorig jaar die er mede voor heeft gezorgd dat PION 1 kampioen werd. UVS2-SOS speelt tegen Zevenaar 2. Met 4 matchpunten uit twee wedstrijden is UVS2-SOS op dreef. Tegenstander Zevenaar 2 wist in de eerste twee wedstrijden slechts 3 bordpunten te scoren, maar is qua speelsterkte toch een gelijkwaardige tegenstander voor UVS2-SOS. UVS3-SOS treft op dezelfde avond SMB2. In de vorige speelronde is SMB2 verslagen door UVS2-SOS (UVS2-SOS en UVS3-SOS zitten beiden in 2D) en zo zou het dus zomaar kunnen dat UVS in twee rondes 4 matchpunten scoort tegen SMB2.

Zaterdag 5 november spelen vervolgens alle KNSB-teams een thuiswedstrijd. Het wordt dus volle bak! UVS1 neemt het op tegen DSC Delft. Vorig jaar werd er verloren van dit team, maar het zou mooi zijn als UVS1 hier de eerste welkome matchpunten binnenharkt. UVS2 speelt tegen BSV Bennekom 1, een sterke tegenstander. Ook treft UVS3 in Voorst 1 een sterke tegenstander. Maar met een mooie stunt liggen er ook voor UVS3 matchpunten in het verschiet. Ook komt ons studententeam UVS4 weer in actie. Het Jong Talent zal zich laten gelden tegen OSV2 uit Oss. Het is een mooie gelegenheid om de studenten te leren kennen, die niet allemaal intern spelen bij UVS.

Share

Geef een reactie