Peter van der Doef bestuurslid Jeugd

Met groot genoegen kan ik melden dat Peter van der Doef tiidens de laatste bestuursvergadering is voorgedragen als bestuurslid van UVS! Tijdens de eerstvolgende ALV zal hij officieel benoemd worden door de leden van UVS.

Peter is al zeven jaar lid van UVS. In het voorjaar van 2017 wordt hij trainer bij UVS Jeugd en twee jaar later jeugdleider. Degenen die Peter weleens vragen naar de jeugdafdeling zullen bevestigen dat hij met passie en enthousiasme hierover kan praten.

Wij zien in Peter de juiste persoon om de communicatie tussen jeugd en bestuur te bevorderen. Het takenpakket zal beperkt blijven tot de UVS Jeugdafdeling en dit zal hij naar eigen inzicht, in samenspraak met alle geweldige jeugdtrainers en ondersteuning van de rest van het bestuur, invullen!

Bij deze wil ik Peter nogmaals feliciteren en kijk uit naar een mooie samenwerking.

Share

3 reacties

  1. Jan van de Westelaken schreef:

    Even voor de goede orde: bestuursleden worden niet benoemd door het bestuur tijdens een bestuursvergadering, maar gekozen door de ALV (zie artikel 2 van de statuten). Die verkiezing is geen bekrachtiging van een bestuursbesluit.

  2. Jan van de Westelaken schreef:

    Wat overigens niet wegneemt dat Peter een uitstekende kandidaat is voor de nieuwe bestuursfunctie! : )

  3. Peter van der Doef schreef:

    Waarvan akte!

Geef een reactie