Nieuwe ronde externe competitie

Komende week start de tweede ronde van de externe competitie. Het begint maandag met UVS1-SOS (die zijn eerste wedstrijd speelt) tegen SG Zutphen 1, de ploeg die vorig jaar voor de eerste matchpunten van UVS1-SOS zorgde. UVS1-SOS gaat proberen dat te herhalen, in een nieuwe poging om de cup van hoofdklasse A binnen te slepen. Vervolgens is het dinsdag de beurt aan UVS3-SOS, die het thuis op zal nemen tegen Theotorne 1. We gaan dan zien of UVS3-SOS kan herstellen van het verlies van UVS2-SOS. UVS2-SOS, het enige UVS-team met matchpunten op dit moment, speelt pas een week later zijn uitwedstrijd tegen SMB2 in het pittoreske Nijmegen.

Op zaterdag spelen vervolgens onze KNSB-teams een uitwedstrijd. Na de traditionele valse start hopen we daar nu de eerste matchpunten binnen te kunnen slepen. UVS1 gaat dat proberen tegen het pittige Haagse DD. En UVS2 gaat dat op hetzelfde moment proberen tegen En Passant 2 in Bunschoten-Spakenburg. UVS3 speelt zijn wedstrijd wat dichterbij, tegen Arnhemse Schaakacademie 2. En in Wageningen zal het Studententeam UVS4 zijn eerste wedstrijd spelen tegen Wageningen 3. Ik ben erg benieuwd hoe ze het ervan af gaan brengen in hun eerste wedstrijd. Succes allemaal!

Share

Geef een antwoord