Externe competitie gaat van start

Deze week gaat de externe competitie 2022-2023 van start voor UVS. Het begint dinsdag meteen met een klassieker in klasse 2D van SOS-competitie: UVS2-SOS – UVS3-SOS. Voor UVS2-SOS een kans op eerste matchpunten richting de eerste klasse en voor UVS3-SOS een kans op een mooie stunt. Zoals alle thuiswedstrijden dit seizoen begint het om 19.30 uur in de Biezantijn. UVS1-SOS komt pas vanaf de tweede ronde op 3 oktober in actie en zal er alles aan doen om de Hoofdklasse A te winnen, wat afgelopen jaar net niet gelukt is.

Vervolgens is het komende zaterdag om 12.00 uur de beurt aan de KNSB-teams, die 3 thuiswedstrijden spelen. UVS1 trapt in klasse 1B af tegen Krimpen aan de IJssel 1. UVS2 start in klasse 3C tegen ASV3. En UVS3 zal het in klasse 4B als eerste opnemen tegen het pittige Wageningen 2. De teams worden graag aangemoedigd door een grote schare UVS-fans. En dit jaar speelt ook een studententeam mee bij UVS: UVS4. Het Jong Talent heeft de eerste ronde nog rust in 5C en zal pas 8 oktober in actie komen.

Share

Geef een antwoord