Anton did it again

Enthousiast maakte ik begin deze week een kort stukje met de titel Wordt Anton weer Nederlands Kampioen? Later vroeg ik me af of ik hem hiermee niet had gejinxt. Uit de reactie van Pepijn blijkt dat er ook zoiets bestaat als Betteridge’s law, dat op hetzelfde neerkomt. Als dat zich had voorgedaan, dan had ik me enigszins schuldig gevoeld.

Maar dat is dus niet nodig, want Anton wint voor de derde keer op rij het Nederlands Kampioenschap voor Senioren. Van harte, Anton!

Share

4 reacties

 1. Lambert Hofman schreef:

  Proficiat Anton! Een puike prestatie!

 2. Maarten van Rooij schreef:

  Gefeliciteerd met de tiende plaats Dennis! Toch mooi een paar meesters achter je gelaten. En Anton natuurlijk ook gefeliciteerd. Zou mooi zijn om jullie avonturen met partijen gelardeerd op deze site zouden worden gepubliceerd… Tot maandag bij St. Anneke!

 3. Dennis Breuker schreef:

  Een verslagje met een (paar) partij(fragment(en)) komt er vast nog. Ik zal met Anton overleggen. Maar dat zal pas ergens in augustus worden.

  Maandag ben ik er niet bij, ik ga op vakantie.

 4. Erik van Heeswijk schreef:

  Is het te laat voor “bestaat Canada?”?
  https://www.schaaksite.nl/2011/07/15/canon-26-hein-donner-als-schrijver/

Geef een reactie