Voorlopige indeling externe teams 2022-2023 (versie 16/07)

Hierbij de voorlopige indeling van de teams voor de externe competitie voor het seizoen 2022-2023. Deze indeling is voorlopig omdat er zowel spelers kunnen bijkomen als afvallen. Daarnaast wordt de uiteindelijke indeling ook gebaseerd op de vervoersmogelijkheden van ieder team en eventuele bijzondere omstandigheden. De KNSB-teams spelen op zaterdag, de SOS-teams op een doordeweekse dag.

Ben je ingedeeld en wil je toch niet meespelen of liever reserve zijn? Laat me dat dan even weten. En doe dat ook als je niet, of bij de reserves, bent ingedeeld en liever vast in een team speelt. Dat kan via: wedstrijdleider@uvsnijmegen.nl. Met name in de zaterdagse KNSB-competitie hebben we momenteel nog een tekort aan vaste spelers.

 

 

 

Share

Geef een antwoord