Volgende ronde externe competities

Komende zaterdag komen de KNSB-teams van UVS weer in actie in de externe competitie, terwijl volgende week dinsdag de SOS-teams 1 en 2 een externe wedstrijd spelen. UVS 1, 2 en 3 spelen uit, de beide SOS-teams thuis.

UVS 1 neemt het zaterdag 2 april op tegen Krimpen aan de IJssel. Het eerste team staat na de nipte overwinning tegen BSG met 4 matchpunten op plaats zeven, terwijl Krimpen aan de IJssel daar net boven staat met zes matchpunten. UVS 2 speelt zaterdag tegen HSG uit Hilversum. Het tweede staat op de laatste plaats met 1 matchpunt terwijl HSG met 6 punten plek vijf inneemt. En UVS 3 treedt zaterdag in het strijdperk tegen de Arnhemse Schaakacademie 2. Het derde scoorde tot nu toe 6 matchpunten en staat op plaats vijf terwijl de Arnhemmers 2 punten behaalden en plek acht bezetten.

Op dinsdagavond 5 april gaat het dan verder met de SOS-competitie. UVS 1-SOS speelt dan in de Biezantijn tegen Velp 1. Ons eerste SOS-team is bezig met een opmars en staat nu met 6 matchpunten op plaats drie, die wordt gedeeld met de aankomende tegenstander. Gelijktijdig speelt UVS 2-SOS in de Biezantijn tegen Het Kasteel 1. Het tweede staat met 2 matchpunten onderaan, terwijl het team uit Wijchen met 4 matchpunten plaats vijf inneemt. De aanvang van deze wedstrijden is 19.30 uur.
UVS 3-SOS is deze speelronde vrij.

Share

Geef een antwoord