Hervatting externe competitie met stadsderby

Deze week wordt de externe competitie hervat. Komende zaterdag komen de KNSB-teams in actie terwijl volgende week de SOS-teams externe wedstrijden spelen. Van de zes UVS-teams spelen er vijf tegen een team van ASV uit Arnhem. Dat wordt dus een heuse stadsderby…

UVS 1 is het enige team dat niet tegen ASV speelt en neemt het zaterdag in Vianen op tegen Vianen/DVP. Het eerste neemt de zevende plaats op de ranglijst in met twee matchpunten, terwijl de komende tegenstander tot nu toe vijf matchpunten scoorde. UVS 2 speelt zaterdag in Arnhem tegen ASV 3. Het tweede staat met slechts één matchpunt onderaan de ranglijst, maar ASV 3 staat daar niet ver boven. Dat team behaalde twee punten uit de eerdere wedstrijden. Ook UVS 3 reist af naar ASV in Arnhem. Daar wordt gespeeld tegen ASV 4. Beide teams hebben evenveel matchpunten, namelijk vier. Vanwege het hogere aantal bordpunten bezet UVS de derde plaats in de poule en staat  ASV op de zesde plek.

Op dinsdagavond 8 februari gaat het dan verder met de SOS-competitie. UVS 1-SOS neemt het in de Biezantijn op tegen ASV 2-SOS. UVS 1-SOS staat met 2 matchpunten op de derde plaats terwijl ASV 2-SOS met drie matchpunten de tweede plaats inneemt. Tegelijkertijd speelt UVS 3-SOS in de Biezantijn tegen ASV 4-SOS. Ons derde SOS-team bezet de vierde plaats in de poule met drie matchpunten, terwijl ASV 4-SOS er tot nu toe twee scoorde. (Let op: de aanvang van deze twee wedstrijden is 19.30 uur). Tot slot speelt UVS 2-SOS op donderdagavond 10 februari in Arnhem tegen ASV-SOS 3. UVS-SOS 2 wist tot nu toe nog geen enkel matchpunt te scoren, terwijl de Arnhemmers met twee matchpunten op plaats vijf staan.

Share

Geef een antwoord