Groepen periode 3 – check please!

De conceptindeling voor de groepen tref je hier aan.
Als je bent ingedeeld en je kunt/wilt toch niet meespelen graag even een mailtje naar intern@uvsnijmegen.nl
Als je niet bent ingedeeld, maar je wilt ingedeeld worden, ook graag even mailen naar intern@uvsnijmegen.nl

De groepen kunnen nog aangepast worden. Op maandag staat de definitieve indeling op de site.

Er zijn nogal wat afmeldingen, waardoor er veel ‘doorstroom’ is. Om de kampioenstitel voor zoveel mogelijk spelers toegankelijk te houden zijn groep A en B ‘opgevuld’ naar 10 spelers. Dat betekent dat er veel spelers ‘gepromoveerd’ zijn, zonder dat ze in de top twee geëindigd zijn in periode 1.
Belangrijk is om te weten dat er dus een versterkte degradatieregeling van toepassing is aan het eind van deze periode. Spelers die in periode 4 weer mee willen spelen kunnen de plaats opeisen die ze nu hebben afgestaan.

Share

Geef een reactie