Simon wint Corona 6 toernooi

Simon 19
Ruud S 16
Thomas 14

Op 21 december werd niet het mooie, grote, befaamde UVS Snelschaaktoernooi gespeeld, maar het alweer 6de Coronapauze Toernooi. Met een kleine 8 deelnemers was de opkomst niet echt groot te noemen. En toch kan het dan gezellig zijn. Maar er kan ook fanatiek geschaakt worden. Hier de nummer 1 en 2 tegen elkaar. Ze hadden al een keer remise gespeeld met dezelfde opening en ze vonden dat er nu maar eens een winnaar uit moest komen. “Een spannende partij” zou de een zeggen, “een blunderfestijn” zou de ander denken.
Meestal verliest degene die de laatste blunder maakt bij snelschaken, maar hier blijft de partij na het laatste foutje van Ruud (42 … Ld4+ wint een toren) in evenwicht.

Op 4 januari spelen we het volgende Pauze-toernooi en wel het 7de!

Share

Geef een antwoord