Covid – alweer… Start P3: 4 januari

Schaakvrienden!
Covid blijkt een blijvertje. Zo’n irritante opening waar je de hele tijd denkt iets beter te komen te staan en na een kleine onnauwkeurigheid steeds weer opnieuw moet beginnen met het bouwen aan een voordeeltje.
Als ik weer zo’n persco zie moet ik steeds denken een scene uit Monty Python’s The Holy Grail, waarin een ridder in een tweegevecht bij elke slag een lichaamsdeel kwijtraakt, maar opgewekt zijn tegenstander blijft uitdagen en uitschelden.
Enfin.
Het bestuur had dit natuurlijk al voorzien en we hebben hier met de planning rekening mee gehouden. Periode 3 van de Interne Competitie start nu op 4 januari. Ronde 2 is op 25 januari. Voor het verdere rooster zie het Jaarprogramma.
De Biezantijn is dus dicht op 7 en 14 december, maar we vertrouwen erop dat we op 21 december het Snelschaakkampioenschap kunnen spelen.
Tot die tijd kun je je op dinsdagavond vermaken met de snelschaaktoernooitjes die om 20:00 uur beginnen. Je kunt je hier aanmelden.

Share

1 reactie

Geef een antwoord