Promotie – degradatie en meer

Schaakvrienden!
We naderen weer het eind van periode 1. Even een paar weetjes op een rij.
– Zoals je weet promoveren de eerste twee spelers en degraderen de laatste twee spelers van elke groep (behalve van de A – geen promotie; en de E – geen degradatie).
– Bij nieuwe instroom (spelers die de eerst periode niet hebben meegespeeld en de tweede periode weer meer gaan spelen) kan het zijn dat er versterkte promotie plaats gaat vinden.
– Versterkte degradatie zal niet plaatsvinden.
– De winnaar van groep A is de eerste periodekampioen en plaatst zich als eerste voor de dubbelrondige kampioensvierkamp.
– Alle spelers uit periode 1 worden ingedeeld in periode 2. Als je niet ingedeeld wilt worden moet je dit melden bij mij intern@uvsnijmegen.nl.
– Er is wegens omstandigheden een extra inhaalavond op 2 november.
– Periode 2 start op 9 november. De groepsindeling staat uiterlijk 4 november op deze site.
– Als je tegen een begeleider van de jeugd speelt krijg je minder tijd. De jeugd speelt tot 19:45 in Lent en de begeleiders hebben reistijd nodig. Die tijd wordt tussen de spelers verdeeld (Zie 16.c van het wedstrjidreglement).

Share

3 reacties

  1. Peter van der Doef schreef:

    De jeugd speelt tot 19.45 uur in Lent, tijd moest worden aangepast.

  2. Maarten van Rooij schreef:

    Peter het maakt voor de regel niet uit tot hoe laat de jeugd speelt. In het reglement staat daar ook niks over. Het gaat erom dat de ‘verloren’ tijd over beide spelers verdeeld wordt.

  3. Maarten van Rooij schreef:

    Maar het klopt: de jeugd speelt tot 19:45. Dus dat heb ik aangepast in de tekst.

Geef een antwoord