Nieuwe ronde externe competitie

Komende week wordt er een ronde in de externe competitie gespeeld. Op dinsdag 5 oktober speelt UVS 2-SOS een thuiswedstrijd tegen het eerste SOS-team van Doetinchem. Deze wedstrijd vindt plaats in wijkcentrum de Biezantijn, onze nieuwe speellocatie. Aanvang 19.30 uur.

Vervolgens wordt op zaterdag 9 oktober de tweede ronde van de KNSB-competitie gespeeld. UVS 1 treft in Leiden LSG 2, UVS 2 neemt het in Utrecht op tegen Oud Zuylen, terwijl UVS 3 tegen SMB 1 speelt in de vaste speellocatie van onze stadgenoten: wijkcentrum ’t Hert aan de Thijmstraat 44 te Nijmegen.

Tot slot treffen UVS 1-SOS en UVS 3-SOS op vrijdag 15 oktober in de SOS-competitie respectievelijk PION 1 en PION 2 uit Groesbeek. Deze wedstrijden worden een weekje later gespeeld dan gepland in verband met de KNSB-ronde van de week daarvoor.

Share

Geef een antwoord