Start externe competitie

Deze week is de start van de externe competitie. UVS 3-SOS trapt vanavond als eerste af in wijkcentrum De Klokketoren. Daar speelt het derde team tegen ASV 5 uit Arnhem. LET OP: in tegenstelling tot andere jaren is de AANVANG van de thuiswedstrijden van UVS in de SOS-competitie dit jaar 19.30 uur! Dus het is fijn als de spelers rond 19.15 uur aanwezig zijn.

Vervolgens spelen aanstaande zaterdag 18 september UVS 1, UVS 2 en UVS 3 hun eerste wedstrijd in de KNSB-competitie. UVS 1 neemt het op tegen DSC Delft, UVS 2 speelt tegen BSV Bennekom en UVS 3 treedt in het strijdperk tegen Amersfoort 2. Deze wedstrijden vinden alle drie plaats in wijkcentrum De Biezantijn, Waterstraat 146 te Nijmegen. De aanvang is 12.00 uur.

Vanwege de heersende coronamaatregelen is het jammer genoeg niet mogelijk toeschouwers bij de wedstrijden toe te laten.

Share

Geef een antwoord