Indeling externe competitie 2021-2022

Hierbij de definitieve teamindeling voor de externe competitie voor het seizoen 2021-2022. Zoals je ziet zijn er nog enkele kleine wijzigingen ten opzichte van de vorige versie. Het speelschema per team tref je aan onder ‘externe competitie’.

De teams bestaan uit meer dan het vereiste aantal spelers. De onderste spelers op de lijst zijn echter GEEN reservespeler. Het is de bedoeling dat er gerouleerd wordt. Er speelt dus telkens iemand anders niet mee als alle spelers beschikbaar zijn. De teamleider bepaalt de opstelling.

En, om misverstanden te voorkomen: In de ALV van 30 augustus is besloten dat alle UVS-spelers die uitkomen in de interne en/of externe competitie moeten beschikken over een vaccinatiebewijs (QR-code of stempel in het gele boekje) of over een recente negatieve coronatest. Spelers die daar niet over beschikken of deze niet willen tonen, kunnen niet aan deze competities deelnemen.

Heb je vragen of opmerkingen over de indeling? Laat dat dan weten via wedstrijdleider@uvsnijmegen.nl. Verder wens ik iedereen een heel fijn extern schaakseizoen toe.

Share

Geef een antwoord