Conceptindeling externe competitie 2021-2022

Hierbij een wat definitievere teamindeling voor de externe competitie voor het seizoen 2021-2022, waarin onder andere rekening is gehouden met het autovervoer. Zoals je ziet zijn er enkele wijzigingen ten opzichte van de vorige versie. Ook bestaan alle teams uit meer dan het vereiste aantal spelers. De onderste spelers op de lijst zijn echter GEEN reservespeler. Het is de bedoeling dat er gerouleerd wordt. Als alle spelers beschikbaar zijn, speelt er dus telkens een andere speler niet mee. De teamleider bepaalt de opstelling.

En, om misverstanden te voorkomen: In de ALV van 30 augustus is besloten dat alle UVS-spelers die uitkomen in de interne en/of externe competitie moeten beschikken over een vaccinatiebewijs (QR-code of stempel in het gele boekje) of over een recente negatieve coronatest. Spelers die daar niet over beschikken of deze niet willen tonen, kunnen niet aan deze competities deelnemen.

Heb je vragen of opmerkingen over de indeling? Laat dat dan weten via wedstrijdleider@uvsnijmegen.nl.

 

Voorlopige Indeling:

Share

Geef een antwoord