Aanmelden voor de interne!

Op maandag 6 september gaat onze interne competitie weer van start. De rest van de maand spelen we op de maandag in de Klokketoren. Hoe het na 1 oktober verder gaat, is een vraag waar we nu het antwoord nog niet op kunnen geven.

Was het voorheen zo dat je je moest afmelden als je niet mee ging doen aan de eerste periode, nu achten we het in deze in menig opzicht onzekere tijden verstandiger de leden te vragen zich uitdrukkelijk AAN TE MELDEN, zodat we een goed beeld hebben van wie er wel en wie er niet mee gaan doen en er een deugdelijke groepsindeling kan worden gemaakt.

Meld je aan bij de interne wedstrijdleider op intern@uvsnijmegen.nl

Share

3 reacties

 1. Vladimir Bosnjak schreef:

  Is het nog steeds met masker op en/of schuin tegenover elkaar zitten?

  Groet!

 2. Jan van de Westelaken schreef:

  Nee, maar de 1,5 meter blijft vooralsnog gehandhaafd.

 3. Vladimir Bosnjak schreef:

  Meh. Maar het jeukt. We gaan ervoor!

Geef een antwoord