We gaan weer beginnen!!!

Vanaf donderdag is het weer schaakavond in de Klokketoren!

We beginnen weer met ladderen. De indeling wordt op de avond zelf gemaakt. Om 23:45 moet de zaal leeg zijn, dus zorg dat je om 19:30 aanwezig bent voor de indeling. Als je later komt mail mij dan even intern@uvsnijmegen.nl

Uiterlijk 19:45 beginnen de partijen. 1:30 met 10 sec. increment.

LET OP!!!

Als er veel belangstelling is (dwz meer dan 25 deelnemers) zullen we nog een live bekertoernooi (vijf ronden) organiseren in de zomer. Kom dus naar de Klokketoren en speel mee! Ik zal voortdurend peilen of er voldoende belangstelling is.

We nemen alle door de regering en de KNVB aanbevolen maatregelen om besmetting met Covid te voorkomen. Als je je niet lekker voelt blijf je thuis. Als je je wel lekker voelt en weer eens een echte pot wilt schaken kom je naar de Klokketoren op donderdagavond!

Share

Geef een reactie