Teambattles gaan toch door!

Compleet onverwacht kreeg ik gisteren de melding dat de roemruchte teambattles tóch worden doorgezet. Een uur voor aanvang postte ik een bericht op de teampagina, al vermoedde ik tegen beter weten in.

Alleen begon ik aan de battle, in de ijdele hoop om UVS eigenhandig in de eerste klasse te kunnen houden. Dat liep voor geen meter. Ik scoorde in het begin ergens een halfje en kon pas in mijn elfde partij een vol punt pakken (ik stampte een 2300 door de vlag). Hoe blij was ik dus om in de loop van de avond versterkingen te zien! Thomas en Sjors pakten ook nog wat puntjes mee, waardoor we als achtste eindigden en degradatie ontliepen.

Een beetje geflatteerd was die achtste plek wel. De nummer 10 kwam niet opdagen en de nummer 9 was een einzelgänger die pas rond 21:00 inlogde. Edoch, we zijn erin gebleven.

Maar vanaf nu verspreidt het nieuws dat er zondag weer een teambattle is zich natuurlijk sneller dan corona, zodat we ons volgende week op volle oorlogssterkte, (hopelijk) net als NEC, naar de eredivisie kunnen spelen.

Share

Geef een antwoord