Inschrijven Beker – SPOED

Vorig jaar streden 40 UVS’ers in de bekercompetitie. In twee groepen van 20 werd uitgemaakt welke spelers de beker voor spelers tot 1800 en welk die van boven 1800 zou winnen. De algehele corona-lethargie is er waarschijnlijk de oorzaak van dat velen, zoals Anton dat zo treffend verwoordde, deze beker aan zich voorbij laten gaan.

Dat is jammer. We hebben nog maar 10 spelers die zich in de strijd willen werpen. 8 tot 1800 en 2 boven 1800. Dat is echt te weinig voor twee groepen maar ook voor één groep. Dus UVS’ers, je hebt nog vier dagen: MELD JE AAN! (email naar intern@uvsnijmegen.nl)

Ook niet-UVS’ers mogen meedoen – zij strijden echter alleen om de eer en niet om de beker.

Als het aantal deelnemers niet voldoende is om een aantrekkelijke en representatieve bekercompetitie te houden, kan/zal de Interne Wedstrijdleider (ik dus) besluiten om de bekercompetitie dit seizoen voorlopig (wellicht komt er nog een live-mogelijkheid in de zomer…) niet door te laten gaan.

Share

2 reacties

  1. Ruud van der Spoel schreef:

    Wordt de beker gespeeld op maandagavonden of op donderdagavonden?

  2. Simon van Dijk schreef:

    Ik denk dat de opzet hetzelfde is als vorig jaar. Dat je de indeling krijgt en dan een week de tijd hebt om de partij online te spelen. Klopt dit, Maarten?

Geef een antwoord