Vijfde

Ziezo, het zit er voorlopig weer op met de teambattles. De initiatiefnemer werd in de chat voor de zoveelste keer de hemel ingeprezen, en terecht. Dat de strijd tegen andere schaakclubs in den lande vanaf de eerste lockdown virtueel kon doorgaan, heeft volgens mij veel huiselijk en zinloos geweld voorkomen en het was bovenal erg leuk en spannend.
Maar het wordt zo langzamerhand wel de hoogste tijd dat we weer opeengepakt in auto’s of in slaperige zaterdagochtendtreinen naar uitwedstrijden reizen of in ons speellokaal zenuwachtig lachende tegenstanders ontvangen met slechte koffie.
Corona volente kan in september het  fysieke schaken weer van start gaan en kunnen we ook in de interne competitie ons wekelijkse ritueel weer voltrekken. Tot die tijd zijn er gelukkig altijd nog de UVS-arena toernooien op maandag. Drijvende kracht achter deze toernooien, Mavaro, speelde gisteravond een mooie slotzet in zijn partij tegen Naitmeer.

Jeep80 was gisteravond onze beste man. Hier legt hij IM Rambi73 over de knie

Ook Moiron speelde een sterke battle en haalde evenveel punten als Jeep80. Hier een strakke overwinning van zijn hand

uabsr sprak naar aanleiding van de volgende partij  van “hobbelpaard tegen prutsloper”

Rest mij nog iedereen hartelijk te bedanken voor het meedoen de afgelopen maanden. Of en wanneer de teambattles weer doorgaan weet ik op dit moment niet zeker maar laat ik maar zeggen:  tot in de volgende pandemie!

 

Share

2 reacties

  1. Maarten van Rooij schreef:

    En bedankt voor jouw deel in de organisatie BJ!

  2. Simon van Dijk schreef:

    Bedankt, Bert-Jan, voor alle reminders op Lichess en de verslagen hier op de site. Een betere teamleider hadden we ons niet kunnen wensen!

Geef een antwoord