Derde


Laat de terugkeer van het oude normaal in het dagelijks leven nog even op zich wachten, in de virtuele wereld van team UVS is die al een feit. We draaiden gisteravond weer als vanouds mee in de eerste klasse.
Waar sommigen twee uur lang zwoegden voor hun punten, speelden anderen er in een half uurtje evenveel bij elkaar. Dit tot grote vreugde van de diversiteitsofficer die al vanaf de start van de teambattles streeft naar een zo divers mogelijk samengesteld team waarin plaats is voor talentvollen en talentlozen, jong en oud, zwart en wit en man en vrouw, hoewel het met die laatste twee categorieën tobben blijft. Snel dus maar naar de partijen.

Weet u waar uabsr voor staat? Ulf Andersons bulletproof strategic repertoire. Zo speelt uabsr dan ook graag.

Sivadij was alert op het moment dat zijn tegenstander dat niet was.

WeakietheVikings snelschaakstijl laat zich het  het best te omschrijven als “rechtdoor naar school en kantoor”

Volgende week alweer de laatste teambattle van deze golf. Doet u dan ook (weer) mee?

Share

Geef een reactie