Op het nippertje

Vier minuten voor het einde van de teambattle stond team UVS nog op de laatste plaats en keken we in de afgrond die degradatie heet, vier minuten later stonden we keurig zevende en hadden daarmee ons verblijf in de eerste klasse weer met een week verlengd.
Net op tijd kwamen de bevrijdende punten binnendruppelen. Wie uiteindelijk onze reddende engel was, valt niet met zekerheid te zeggen want bijna alle acht puntenleveranciers sloten af met een reeks overwinningen. Ik was het in ieder geval niet, want de laatste paar minuten zat ik naar de stand te staren als een konijn naar het schijnsel van de koplampen van een aanstormende auto. In die korte tijd wisselden de degradatiekandidaten een paar keer van plaats maar uiteindelijk zag ik ons boven de degradatiestreep uitklauteren. Pfjoeh!

thomaswillemsen leverde gisteren weer een van zijn signature-partijen af…

…net als Mavaro…

…en Flupkees

Volgende week battlen we weer vrolijk verder. Doet u dan ook (weer) mee?

 

 

Share

1 reactie

  1. Maarten van Rooij schreef:

    Moet je die rating van Thomas zien! Het lijkt erop dat we er nog een meester bij gaan krijgen! Go Thomas!

Geef een antwoord