Zevende

Na de degradatie van twee weken geleden en de promotie  van vorige week deed team UVS gisteravond gewoon weer eens waar het het best in is: zich met twee vingers in de neus handhaven in de eerste klasse.

Naast de vertrouwde patronen, uvsuvs die de hoogste score behaalt, Moiron die WeakietheViking op het laatste moment van zijn kroontje berooft en het niet meespelen van mensen die dat al maanden beloven, zag ik iets hoopgevend nieuws: er speelden twee nieuwe namen mee. Snel zocht ik ze op in de lijst met online-aliassen, maar daar bleken ze nog niet in te staan.

Voor ‘uabsr’ en ‘Chefke’, want daar hebben we het over, heb ik trouwens nog wel een goede  tip om in deze coronatijden je clubgenoten toch alvast een beetje te leren kennen. In het kader van het 75-jarig jubileum van de club in 2019 is namelijk aan alle leden gevraagd om een  schaakprofiel over zichzelf te schrijven aan de hand van een aantal vragen. Ik raad jullie aan om te beginnen met het lezen van de eerste drie profielen. De overige 80 profielen volgen nog…

uabsr tikte bij zijn debuut meteen 13 punten binnen voor het team

Chefke had het zwaar, meldde in de chat dat hij nog veel te leren had, maar behaalde toch een overwinning tegen een tegenstander die berserk ging.

Sivadij scoorde opvallend goed en was zoals altijd tactisch alert

Volgende week battlen we weer vrolijk verder. Doet u dan ook weer mee?

 

 

Share

Geef een antwoord