Eerste!

Het was Luukmaestro die team UVS gisteravond een kickstart bezorgde door vijf partijen op rij te winnen waarbij hij ook nog eens steeds berserk ging. Lachend nam hij daarna afscheid  met de mededeling dat lightning schaak meer zijn ding was.
Geïnspireerd en in de volle overtuiging dat promotie er ditmaal zeker in moest zitten schaakten de overige teamleden nog anderhalf uur verder en dat ging goed, om niet te zeggen zeer goed, om niet te zeggen… nou laat maar. Om met Johan Cruyff te spreken: uitstekend gespeeld!
Natuurlijk was de tegenstand in deze klasse gemiddeld ook wat minder dan in de 1e klasse. Mijn oog viel op drie partijen waarin de verschillen in rating wel heel extreem waren, om en nabij de 1000 punten. Hoe zien zulke partijen eruit? Nou zo.

Luukmaestro speelde zoals gezegd elke partij  met  de helft van de bedenktijd, 1 minuut en 30 seconden per partij.

Uvsuvs was weer eens onze topscorer en tikte de 50 punten aan

De grootste ratingkloof gaapte er in deze partij van WeakietheViking

Volgende week battlen we weer vrolijk verder. Doet u dan ook weer mee?

 

 

 

 

 

Share

2 reacties

  1. Maarten van Rooij schreef:

    BJ in jouw partij 23.Kf1 goed gezien! Ik zou daar vast iets als Dxe7 hebben gespeeld. En vervolgens op zoek zijn gegaan naar iets om verschrikkelijk kapot te gooien.

  2. Simon van Dijk schreef:

    Overigens zit er na 25…Tc7 een geforceerde mat in drie in de stelling.

Geef een reactie