Tiende

Terwijl 73 UVS-ers rozig van een dag sneeuwpret op de bank in slaap sukkelden, probeerden zeven snelschaakverslaafde clubgenoten gisteravond degradatie van team UVS Nijmegen uit de eerste klasse te voorkomen. Dat bleek uiteindelijk een kansloze missie maar de snelschaakjunkies hadden hun dagelijkse shot mechanisch gehak met digitale figuurtjes in ieder geval weer binnen. En zoals bij iedere drug die die naam waard is, wordt de groep gebruikers steeds weer ververst met jonge aanwas. Zo mochten we gisteravond voor het eerst Xivilian verwelkomen. Van hem is ook het eerste partijtje dat ik wil laten zien. Zijn tegenstander ging berserk en door zijn vlag.

Ook de tegenstander van Sivadij ging vol vertrouwen berserk, maar  had dat beter niet kunnen doen.

Tot slot een soepele winstpartij van onze topscorer van gisteravond uvsuvs

Volgende week battlen we weer vrolijk verder. Doet u dan ook (weer) mee?

 

 

 

Share

Geef een reactie