Team UVS doet zijn ding

Alles gaat inmiddels weer als vanouds bij de teambattles. Er doen een stuk of tien van de 80 leden van UVS mee. De acht best scorende spelers zijn meestal dezelfde, de volgorde hangt af van de individuele vorm van de dag. We eindigen het toernooi in de middenmoot op plaats vier of vijf en op zaterdagmorgen stuur ik alle leden van Team UVS Nijmegen de link naar de volgende battle.
Gisteravond hoopte ik even op het avondklok-effect. Als mijn clubgenoten allemaal verplicht thuis zitten, hebben ze misschien wel een keer zin om mee te doen zo dacht ik. Fout gedacht. Daarom koester ik de trouwe deelnemers en zet er graag drie in het zonnetje.

AlsEenNatteKrant was deze week onze beste man

Uvsuvs won van de schaakkoning der Belgen

Guidovm  had twee weken geleden het UVS-trainingstoernooi met de Boedapest gewonnen, dus…

Volgende week battlen we weer vrolijk verder. Doet u dan ook (weer)mee?

 

Share

2 reacties

  1. Dennis Breuker schreef:

    Bert-Jan, het gaat je lukken! Ik begin me steeds schuldiger te voelen. Deze week nog extreme werkdruk, daarna is piekmoment voorbij en heb ik geen excuus meer. Dat ik niet zo goed ben in vluggeren telt niet. Dus tot snel!

    En dank voor je wekelijkse verslagjes, ik lees ze steeds met veel plezier!

  2. Bert-Jan Boer schreef:

    Thx Dennis, maar voel je vooral niet schuldig. Het is allemaal vrijheid blijheid bij team UVS. Leuk dat je binnenkort mee gaat draaien.

Geef een antwoord