Zesde

De acht met stuurman van team UVS roeiden hun boot gisteravond als zesde over de finish. Met uvsuvs op slag ging de acht voortvarend van start, maar als snel bleek dat de anderen zijn tempo niet konden volgen. Thomaswillemsen op boeg, nooit te beroerd om een roei uit te delen maar dat terzijde, schreeuwde naar de ruggen voor hem dat het geen gezicht was als iedereen in zijn eigen tempo maar wat zat te doen. Eigenlijk was het natuurlijk de taak van stuurman WeakietheViking om strategische aanwijzingen te geven en de oerkracht  van  de natuurmensen voor hem in goede banen te leiden maar veel verder dan iedereen een berichtje te sturen dat er weer een wedstrijd op het programma stond kwam hij meestal niet. Daarbij woog hij ook nog eens 95 kilo.
Tot zover de geforceerde roeimetafoor, want dit dreigt de verkeerde kant op te gaan…laten we naar zetjes kijken.

Uvsuvs speelt zijn tegenstander hier strategisch ondersteboven.  Een opgesloten paard betekent einde verhaal

Daltharian laat het er weer eens makkelijk uitzien

Kosse lijkt het onderspit te delven maar straft een slordigheden in het eindspel hard af

Dit was voorlopig alweer de laatste teambattle. Wanneer we opnieuw van start gaan is op dit moment nog onduidelijk. Iedereen bedankt voor het meedoen, een prettige jaarwisseling en tot in de pruimentijd!

Share

Geef een antwoord