Team UVS komt tekort

Voor het toernooi had ik een stille hoop dat we mee  zouden kunnen doen in de strijd om die ene begeerde promotieplaats die deelname aan de drie uur durende grand finale van volgende week zou betekenen. Die hoop bleek ijdel. Er bleken meer teams sterk opgekomen te zijn met dat ene doel voor ogen en we eindigden uiteindelijk als zevende, 100 punten achter de winnaars.
Met het uitspreken van de hoop dat er volgende week weer paar UVS’ers zijn die zich aanmelden voor de battle en vervolgens niet meedoen, halverwege het toernooi uitstappen en voor eigen rekening gaan vluggeren, het na zes potjes voor gezien houden, het na tien potjes voor gezien houden, helemaal niet meedoen of juist dwangmatig de twee uur vol schaken eindig ik dit verslag maar niet voordat we hebben gekeken naar:

Alseennattekrant die een foutloze partij aflevert

Flupkees die fredsling mat zet (dat kan volgens mij niemand anders zijn dan IM Fred Slingerland)

EdmondDantes19 die de sterkste speler der Belgen aan zijn zegekar bindt


Prettige feestdagen!

 

Share

Geef een antwoord