Deur van hoofdklasse blijft dicht voor team UVS

Hoor wie klopt daar kinderen? Het is team UVS dat klopt op de deur van de digitale hoofdklasse. Maar ook op de avond van de stormachtige 15e november 2020, de dag waarop Google de hele dag gewag maakte van de 91e geboortedag van Jaques Brel en het Nederlands elftal soepeltjes won van Bosnië werd wederom niet opengedaan.

Het sterk opgekomen team stond na een half uur spelen bovenaan, na anderhalf uur spelen comfortabel tweede en na twee uur spelen voor de tweede week op rij met lege handen op plek drie. Blijkbaar zijn we er nog niet aan toe om te promoveren.

Topscorer van UVS was deze week FM UVS’er. Mooi dat hij de weg naar het team weer eens had weten te vinden. Hier wint onze FM van een IM.

Man in vorm was vaste waarde thomaswillemsen. Hij speelde 11 partijen en verloor er slechts twee. Hier rolt hij een FM op.

Opvallende afwezige was deelnemer van het eerste uur Moiron. Hij had zich wel aangemeld maar speelde uiteindelijk niet. Ongerust nam ik een kijkje op zijn profiel en stuitte toen bij toeval op de volgende partij. Een paar dagen geleden won hij gewoon van de bekende grootmeester Baadur Jobava! Zoiets moet natuurlijk met alle clubgenoten gedeeld worden.

update: via Moiron kreeg ik de link naar de Twitchstream van GMJobava en kun je de partij terugkijken. Hij begint op tijdstip 03:36:21 https://www.twitch.tv/videos/800324550

Volgende week battlen we weer vrolijk verder. Doe  je dan ook (weer) mee?

 

 

 

 

Share

2 reacties

  1. Luukmaestro schreef:

    Ik had een dramatische avond. Maar door beserken en snel veel te verliezen kun je toch aardig wat puntjes sprokkelen.
    Mijn partij tegen Maurice (vermoedelijk Schippers), een Gronings onderonsje, was een heerlijke tactische chaos, vroeger had ik deze ongetwijfeld ingekopt: https://lichess.org/OJiXy1bb/black
    In gedachten verzonken ging ik uiteindelijk, na veel missers en leuke vondsten over en weer, door de vlag, ik word oud…

  2. Dennis Breuker schreef:

    “Ah f*ck, are you kidding me or what?” Hihi

Geef een reactie