Simultaan door Hans Klip

Schaakvrienden!
Voor alle UVS’ers die zich aangemeld hebben bij het team “UVS-Nijmegen Interne Competities” (op Lichess) organiseren we weer een simultaan. Deze keer heeft de hoogste ratinghouder en Meester Hans Klip zich bereid gevonden om de strijd aan te gaan tegen tien UVS’ers.

Er zijn 10 plaatsen – de eerste tien aanmelders worden toegelaten. We maken wel een reservelijst. Als één van de aanmelders er niet op tijd is, wordt zijn plaats ingenomen door de eerste van de reservelijst.

Je kunt ook komen kijken door tijdens de simultaan op de link (zie hieronder) te klikken.
Tegelijkertijd met de simultaan openen we een ’teams’-vergadering. Zo kun je elkaar zien en kun je met elkaar kletsen (en/of chatten). Wie voor de ’teams’-vergadering uitgenodigd wil worden moet dat even bij mij melden. Alle deelnemers aan de simultaan krijgen sowieso een link voor de ’teams’-vergadering toegestuurd.

Schaaksimultaan door Hans Klip

  • waar? https://lichess.org/simul/PJtukcVT
  • voor wie? UVS’ers die aangemeld zijn bij UVS-Nijmegen Interne Competities
  • wanneer? 22 november
  • hoe laat? 15:00 uur
  • hoeveel tijd? 30 min en 30 sec increment
  • wanneer aanmelden? Vanaf nu.
    Share
  • Geef een antwoord