Team UVS grijpt net naast promotie

Twee punten scheelde het gisteravond of team UVS was tweede geworden tijdens de wekelijkse teambattle, een plek die recht had gegeven op promotie naar de digitale hoofdklasse.

Prima gespeeld dus, met een glansrol voor uvsuvs, die in bloedvorm verkeerde. Hij  sloot af met een winning streak van maar liefst 11 partijen werd met 49 punten en een TPR van 2622 tevens beste speler van het toernooi.

Er waren trouwens meer spelers in vorm gisteravond. Ijsbeer zette op een bepaald moment een reeks van negen winstpartijen neer en behaalde een TPR van 2420 en ook Moiron scoorde een TPR ruim boven zijn rating.

Er waren trouwens ook enkele spelers minder in vorm en sommige trouwe strijders deden deze keer niet mee. Uiteindelijk eindigden we wel mooi weer een plek hoger dan vorige week en lijkt het slechts een kwestie van tijd tot de dag komt die je weet dat zal komen:  de dag dat al onze goede snelschakers meedoen en ze allemaal in vorm zijn.

In de partijen die ik deze week voor u heb geselecteerd is een leuk patroon te herkennen. FM JasperdeGrote van de Stukkenjagers gaat tegen drie UVS-ers berserk en krijgt drie keer de kous op de kop.

Volgende week battlen we weer vrolijk verder. Doet u dan ook (weer) mee?

 

Share

2 reacties

  1. Marcel Verstappen schreef:

    Wie is die uvsuvs die we voortaan met nog meer respectrespect moeten benaderen? De overigens goed gewaardeerde verslagen zouden nog beter gewaardeerd worden als we de namen achter de pseudoniemen te zien krijgen…

  2. Bert-Jan Boer schreef:

    Ik snap wat je bedoelt Marcel maar ik gebruik doelbewust de aliassen in de verslagen omdat sommige spelers het niet leuk vinden als hun openingsrepertoire op straat komt te liggen.
    In het menu kun je onder “online”- “Aliassen op Lichess” alle namen opzoeken en zie je dat uvsuvs Joost Retera is..oeps.

Geef een reactie