Anton rules

Anton 46
Guido 41
Jan 35

En het was weer gezellig! Ook Roy kwam weer eens op bezoek. Jammer dat hij nooit een heel toernooi speelt: hij zou het de traditionele top 3 moeilijk kunnen maken.
We waren met 13 op het 13de online snelschaaktoernooi – steeds meer begint het te lijken op een echt toernooi. Om de toernooihonger wat te versterken slaan we eens een weekje snelschaak over. Maar volgende week wel de Moderne Verdediging!

Geen mooie dame-offers of paardmatjes deze keer.
Wel wat gestolen punten. Deze zorgde ervoor dat de strijd om de eerste plaats nog een beetje spannend bleef. Anton heeft weer eens degelijk verdedigd, wat pionnetjes gepakt en de aanval overgenomen.Klaar voor de genadestoot. Hier kan hij veel zetten spelen om vervolgens eenvoudig te winnen. Hij speelt echter de verliezende zet.

De schaakagenda voor komende week:

  • Donderdag weer schaken in de Klokketoren.
  • Zondag de Team-battle
  • Maandag trainen met de Moderne verdediging.
  • En er gaan geruchten over een simultaan!
  • Share

    Geef een reactie