Mysterieuze Dame: wie weet de oplossing?

Wie van paarden houdt zal kunnen genieten van deze grappige ‘studie’.
De oplossing staat er al bij. Grappig hoe de paarden om elkaar heen pirouetteren als een verliefd paartje. En ook aardig dat alles geforceerd is. Maar er is een kinkje in de kabel. Er zit een addertje onder het gras. Er is iets niet pluis. Want waarom voor den donder zet wit niet gewoon mat op de 6de zet met Da8? Wie het weet mag het zeggen.

Share

4 reacties

  1. Maarten van Rooij schreef:

    Goed zo Dennis! Wel grappig inderdaad dat er een loper op e3 verschijnt in de opgave. Daar zal wel een verhaallijn van Frans verraad achter zitten. “De Franse Generaal-bisschop Monseigneur Monserrat du Bouillon had bij Krasnaruski de Russische Cavalerie kunnen stoppen. Maar hij werd omgekocht met vrouwen en Vodka en weigerde om in te grijpen.”

  2. Dennis Breuker schreef:

    Ik dacht eerst dat jij de oplossing van het raadsel ook niet wist, maar getuige je reactie weet je er alles van!

Geef een reactie