Fysieke interne gaat van start

Vanavond, donderdag 8 oktober, gaan we voor het eerst sinds het stilleggen van de competitie in maart leden weer in de gelegenheid stellen om ‘gewoon’ te komen schaken. We hebben node afscheid genomen van onze speelzaal in het Kolpinghuis, dat inmiddels permanent gesloten en dus niet meer beschikbaar is. Onze nieuwe speelzaal in wijkcentrum De Klokketoren is groot genoeg om voorlopig een beperkt aantal spelers te accommoderen. Er hadden zich bij de peiling over De Bosduivel in de Heilig Landstichting zo’n 20 mensen gemeld die bereid waren daar te komen spelen. Dat is ongeveer het aantal spelers dat we hooguit verwachten. Meer dan 30 personen is niet toegestaan, maar dat aantal gaat zeker niet gehaald worden.

Houd je svp aan de regels in de twee voorgaande berichten, anders kunnen we een en ander niet in goede banen leiden.

Wellicht tot vanavond!

Share

1 reactie

  1. Klaus Wüstefeld schreef:

    Stel, dat er meer dan 30 schakers komen . De grote zaal van de Klokketoren kan met behulp van een schuifbare wand wel gesplitst worden in twee grote ruimtes, zodat er twee ruimtes ontstaan, waar maximaal 30 personen in kinnen. Waarschijnlijk kunnen er in de barruimte ook nog een paar partijen gespeeld worden.
    U heeft wat aan deze informatie gehad O Wel O Niet

Geef een reactie