Hervatting fysieke competitie

Met ingang van 8 oktober kunnen leden weer op de club klassieke partijen komen spelen, en wel op de donderdagavond in de grote zaal van wijkcentrum De Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272.

De zaal zal open zijn vanaf 19.30 uur, de partijen beginnen om 19.45 uur. Sluitingstijd: 23.45 uur.

De competitievorm is een laddercompetitie op basis van de UVS-rating. De indeling wordt op de avond zelf gemaakt door intern wedstrijdleider en corona-verantwoordelijke Maarten van Rooij. Men hoeft zich dus niet aan- of af te melden. Wie een keer niet op tijd aanwezig kan zijn maar wel wil spelen, kan dat laten weten via intern@wedstrijdleider.nl.

Van deelnemers wordt bij binnenkomst de temperatuur gemeten. Als die boven de 38 C is, wordt de betreffende speler naar huis gestuurd.

Op donderdag 22 oktober is de zaal gesloten (herfstvakantie).

Wellicht tot 8 oktober!

Coronaregels

1. Leden die willen schaken zijn welkom op de donderdagavond vanaf 19.30 uur. Om 19.45 uur beginnen de partijen.

2. Blijf thuis als je corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebt, hoe licht ook! De corona-verantwoordelijke (CV) heeft het recht om je naar huis te sturen (ook als pas later op de avond blijkt dat je toch klachten hebt). In de speelzaal dien je de aanwijzingen van de CV op te volgen, in de bar gelden de richtlijnen van de Klokketoren.

3. Per tafel wordt slechts 1 partij gespeeld. De rijen staan drie meter uit elkaar. De CV zorgt voor de indeling van de zaal.

4. Bij aankomst dien je je handen te desinfecteren en wordt je temperatuur gemeten. Bij 38 C of meer dien je het pand te verlaten.

5. Je meldt je aan bij de CV. Er worden alleen klassieke partijen gespeeld (1u40 per partij plus 10 sec increment). Je mag niet gaan vluggeren.

6. Voor aanvang van de partij moeten de spelers zelf het materiaal uit de kast halen en het daar na afloop weer opbergen.

7. Als je tijdens het spelen bij een ander bord wilt gaan kijken, zorg er dan voor dat je 1½ meter afstand houdt.

8. Als je wilt analyseren, doe je dat in de barruimte [vooralsnog niet na 22.00 uur]. Eventuele toeschouwers dienen 1½ meter afstand te houden.

9. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het naleven van de coronaregels.

Share

Geef een antwoord